Alihankinta-messut 2017 ovat avoinna kävijöille Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 26.–28. syyskuuta.

Alihankinta-messut kokoavat teollisuuden asiantuntijat yhteen – Tampereella tarjolla ainutlaatuisia verkostoitumismahdollisuuksia

Pohjoismaiden suurin teollisuusalan tapahtuma on jälleen käynnissä Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Kansainväliset Alihankinta-messut ovat käynnistyneet tänään 26. syyskuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Kolmepäiväisessä tapahtumassa nähdään kaikkiaan yli tuhat näytteilleasettajaa, ja käytössä on viisi näyttelyhallia. Alihankinta on Pohjoismaiden suurin teollisuusalan tapahtuma, joka on järjestetty Tampereella jo vuodesta 1988.

Vuoden 2017 teema on Kumppanuusverkosto, ja tarjontaan kuuluu muun muassa AlihankintaHEAT-nimeä kantava verkostoitumistapahtuma teollisuus- ja startup-yrityksille. Tapahtuma pitää sisällään myös ensimmäisen päivän iltabileet messujen päätyttyä kello seitsemäntoista alkaen.

Aukioloajat ovat tiistaina ja keskiviikkona kello 9–17 ja torstaina kello 9–16. Alihankinta-messujen tiedotus varoittaa Messu- ja urheilukeskuksen läheisyydessä autoilevia liikenneruuhkista tapahtuman aikana.