Junaradan päälle on kehitteillä Kansi, jonka päälle rakennetaan elämysareena, hotelli ja kaupungin korkeimmat asuintalot. Kuva: SRV

Osa Sorinkatua purettu maan tasalle – purkutyöt häiritsevät Tampereen liikennettä

Poliisitalon viereiseltä tontilta on purettu kuusi rakennusta viimeisen kuukauden aikana. Sorinkadun toinen kaista on loppuviikolla suljettuna työmaan kohdalla.

Sorinkadulla on purettu rakennuksia tulevien hankkeiden tieltä. Rakennusliike SRV aikoo rakentaa tontille pysäköintihallin, väestönsuojan sekä kerrostaloja. SRV Pirkanmaan aluejohtaja Henri Sulankiven mukaan tässä vaiheessa ei vielä tapahdu muuta kuin purkua ja maan puhdistusta.

– Rakentaminen alkaa, kun päätökset valmistuvat.

Maanalaisen pysäköintihallin ja väestönsuojan rakentamisen suunnitellaan alkavan ensi keväänä.  Sulankivi kertoo, ettei rakentamisesta pitäisi tulla muuta liikennehaittaa lähitulevaisuudessa. Pysäköintihallin, väestönsuojan ja kerrostalojen lisäksi vieressä valmistellaan Kansi ja areena – hanketta, joka ei toistaiseksi ole aiheuttanut merkittävää haittaa liikenteelle.