Jyväskylään on suunnitteilla Pohjoismaiden suurin hyvinvointi- ja liikuntakeskus. Kuva: Ari Heinonen

Jyväskylä pyrkii tekemään kaupunkia tunnetummaksi koteihin jaettavalla liitteellä – kaupunkiin suunnitteilla Pohjoismaiden suurin liikuntakeskus

Jyväskylän kaupungin Jyväskylään!-liite jaetaan tänään koteihin Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tampereen kaupunkilehtien mukana.

Jyväskylän kaupungin kaupallinen liite jaetaan tänään koteihin Tampereella kaupunkilehti Tamperelaisen välissä. Kokonaisuudessaan painetun liitteen levikki on Jyväskylän viestintäjohtaja Helinä Mäenpään mukaan yhteensä noin 870 000 kappaletta.

Jyväskylän kaupunki haluaa kaupunkilehtien välissä jaettavalla liitteellä vahvistaa Jyväskylän tunnettuutta ja herättää kiinnostusta kaupunkia kohtaan. Liitteessä painotetaan muun muassa Jyväskylän liikuntaosaamista sekä vetovoimaisuutta opiskelijakaupunkina.

Liitettä haluttiin jakaa myös pidemmän välimatkan päähän Tampereen ja pääkaupunkiseudun suuntaan. Mäenpää sanoo, että alueet olivat tarkoituksella valittu kohderyhmä, sillä ne ovat vahvassa kasvussa.

Hippos2020 on yksi suurimmista Jyväskylässä käynnissä olevista hankkeista. Liikunta- ja hyvinvointikeskukseen on suunnitteilla muun muassa Jyväskylän liikuntatieteellisen tiedekunnan liikuntalaboratorio, kilpa- ja huippu-urheilun tutkimusyksikkö, valmennus- ja harjoitustiloja sekä lähiliikuntapuisto harrastajille.

– Tavoitteena on, että liikunta- ja hyvinvointikeskuksen rakentaminen päästään aloittamaan ensi vuonna. Valmistuessaan keskus on Pohjoismaiden suurin.