Moreenimedia selvitti, onko tamperelaisten tapa laittaa ruokaa muuttunut koronan alun jälkeen. Gallupiin vastanneet Kari Mäkipää, Riitta Mattila ja Ville Koivumäki kokivat ruuanlaittonsa lisääntyneet jonkin verran kevään tapahtumien alettua.
– Vähemmän tulee käytyä niin sanotusti ulkona syömässä tai edes haettua pikaruokaa, kommentoi Mäkipää.
Haastatellut etsivät reseptinsä suurimmaksi osaksi netistä, mutta reseptejä keksitään itsekin. Reseptin löytämiseen hyödynnetään myös uusia palveluja, kuten Mäkipään käyttämää ruokaboksia.
– Se on helppoa, kun ei tarvitse miettiä aina itse, mitä tekisi.
Miksi ruuanlaitto on lisääntynyt korona-aikana ja millaisia ruokia suomalaiset ovat alkaneet laittamaan enemmän? Lue uutinen tästä.
Kuuntele gallupvastaukset tästä:
Lue gallup täältä.
Podcast: Embed