Hyvinvointi ja vuorovaikutus

Hyvinvoinnista ja vuorovaikutuksesta keskustelemassa apulaisprofessori Leena Mikkola ja tutkija Venla Kuuluvainen.

Komeetan jäljillä -podcastissa journalisti Jaakko Suorsa haastattelee 25-vuotispäiviään viettävän tutkimuskeskus Cometin tutkijoita. Podcastissa tutkijat kertovat omista tutkimusaloistaan ja niiden kehityksestä 25 vuoden aikana sekä tutkijan arjesta ja tutkimukseen liittyvästä elämästä. Haastattelujen lomassa Suorsa pohtii omia näkemyksiään tarkastelemistaan viestintätutkimuksen aiheista. Kaikkiaan seitsemässä jaksossa käsitellään näitä alueita viestintätutkimuksessa: yleisöys, hyvinvointi, julkisuus, kuvallisuus, etnisyys ja rasismi, journalistinen työ, lapset ja nuoret.

Jakson tekstiversion voi lukea täältä:
https://www.tuni.fi/radiomoreeni/wp-content/uploads/2022/06/Hyvinvointi-litteraatio.pdf