Pirkanmaan uusi maakuntaohjelma ja tasa-arvon toteutuminen 2030

Pirkanmaan uusi kestävään kehitykseen tähtäävä maakuntaohjelma asettaa kovia tavoitteita tasa-arvon toteutumiselle lähivuosina. Maakuntaohjelman mukaan nyt pyritään nimittäin siihen, että kukaan Pirkanmaalla ei syrjäytyisi.
Ohjelma perustuu muun muassa Yhdistyneiden kansakuntien jäsenmaiden yhteisiin Agenda 2030- tavoitteisiin, joiden toteuttamiseen myös Suomi on sitoutunut. Ovatko maakuntaohjelman ja Agenda 2030 -ohjelman tavoitteet mahdollisia saavuttaa ja mitä se meiltä vaatii? Aiheesta ovat keskustelemassa Pirkanmaan liiton suunnittelupäällikkö Marko Mäkinen ja Tampereen yliopiston sosiaalipolitiikan professori Liisa Häikiö. Keskustelua johdattelevat toimittajat Hanna Havusto ja Lauri Petrell.

Keskustelun tekstiversio löytyy osoitteesta https://tinyurl.com/2p96hddk