Onko opiskelijayhteisössä poliittista syrjintää?

Kuplaudummeko poliittisten mielipiteiden mukaan? Onko suomalaisessa opiskelijayhteisössä poliittista syrjintää? Korkeakouluyhteisöjä on arvosteltu siitä, että ne kallistuisivat poliittisesti tiettyyn suuntaan, ja usein puhutaan, että tiettyjen alojen opiskelijat olisivat laajalti tiettyjen puolueiden kannalla. Miltä tilanne näyttää sellaisten tamperelaisten opiskelijoiden silmin, jotka ovat näkyvästi mukana politiikassa ja tuovat puoluekantansa julkisesti esille? Mea Vähä-Jaakkola on politiikan tutkimuksen opiskelija sekä jo monen vuoden kokemuksen omaava kokoomusaktiivi, Lauri Lindén taas yhteiskuntatutkimuksen opiskelija ja sosiaalisessa mediassa näkyvä vasemmistoaktiivi.

Toimittajina Miina Tynkkynen ja Siiri-Maria Aikio.

Keskustelun tekstiversio löytyy täältä: https://tinyurl.com/35bf3znv