Kaikki alkoi Jussi Hirvasojan ruuanlaittoharrastuksesta. Hän halusi käyttää kotona laadukkaita kotimaisia raaka-aineita. Pian hän sai ajatuksen siitä, että tuotteita voisi tarjota myös asiakkaille.
Ylöjärveläisen lähiruokayrittäjän työpäivä alkaa vierailulla tuottajan luo. Hän noutaa Vesilahdella asuvalta viljelijältä valkosipuleita. Hirvasoja ostaa käytännössä viljelijän koko sadon.
Hirvasojan mukaan kotimainen valkosipuli on ruokakaupoissa harvinaisuus. Suurin osa sipuleista tulee Espanjasta tai Kiinasta. Satokauden alussa voi hyvällä tuurilla löytää ruokakaupasta tuoretta valkosipulia.
Hirvasoja hakee tuotteensa Tampereen alueen yrittäjiltä. Kuljetusauton kyydissä kulkee kasviksia, kananmunia ja lihaa.
Illalla on luvassa tuotteiden vienti asiakkaille. Asiakkaat saavat tilaamansa tuotteet kotiovelleen.