Päiväkodin leikkikenttä sijaitsee Konetalon sisäpihalla

Päiväkoti avautuu keskelle TTY:n kampusta

Tiedepäiväkoti Touhula aloittaa toimintansa Tampereen teknillisen yliopiston kampuksella ensi vuoden alussa.

TTY:n tiloihin remontoidaan tilat päiväkodille. Suomen Yliopistokiinteistöt ja Touhula Varhaiskasvatus ovat solmineet tilavuokrasopimuksen, jonka myötä päiväkoti sijoitetaan Konetalon alimpiin kerroksiin ja rakennuksen sisäpihalle.

Kampuksella sijaitsevan päiväkodin ansiosta vanhemmat voivat tuoda lapsensa päivähoitoon oman työ- ja opiskelupaikan läheisyyteen. Touhulan päiväkodissa toteutetaan Helsingin Yliopiston kehittämää Hoksaus Science -kasvatusmetodia. Tiedekasvatuksessa painotetaan leikillistä oppimista, tarinoita ja draamaa.

Touhula on Suomen suurin yksityinen päiväkotitoimija, jolla on valtakunnallisesti 148 päiväkotia. Touhula Hervannan kampus on yrityksen kolmas päiväkoti Tampereella.