Not Just a Piece of Paper -valokuvanäyttely on esillä Alakuppilan edustalla.

Kehitysyhteistyö- ja ympäristöpäivät käynnistyvät Tampereen yliopistolla – teemana tulevaisuuden haasteet

Ylioppilaskunta Tamyn järjestämän tapahtuman ohjelmaa on tarjolla 10.–12. lokakuuta.

Tämän vuoden Kehitysyhteistyö- ja ympäristöpäivillä keskitytään jatkuvasti muuttuvaan maailmaan ja pohditaan, miten voidaan parhaiten vastata tulevaisuuden haasteisiin. Kolmipäiväinen tapahtuma käynnistyy Linna-rakennuksessa Paperittomuus Tampereella -keskustelutilaisuudella tiistaina 10. lokakuuta kello 17.

– Keskustelujen, luentojen ja työpajojen avulla voit aktivoida sisäisen maailmanparantajasi ja löytää oman tapasi vaikuttaa, mainostaa Tamyn tiedotus.

Ohjelmisto sisältää muun muassa paneelikeskusteluja, Not Just a Piece of Paper -valokuvanäyttelyn Alakuppilan edustalla, elokuvanäytöksiä sekä yliopistolla että elokuvateatteri Niagarassa ja viralliset jatkot Ravintola 931:ssä Kehräsaaressa.