Tampere-talon Liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen, toimitusjohtaja Paulina Ahokas ja tuotantosuunnittelija Jukka Tallgren iloitsevat katsomoanniskelun aloittamista.

Kalja kädessä konserttiin – Tampere-talo aloittaa anniskelun katsomoissa

Asiakkaat ovat toivoneet anniskelua jo pitkään. Tampere-talo ei usko muutoksen aiheuttavan häiriötilanteita.

Anniskelukatsomot otetaan käyttöön Tampere-talon ensi kevään konserteissa. Kaikki anniskelumyynti tapahtuu edelleen vain talon aulatiloissa, joista asiakas voi viedä katsomoon väliajalla tai ennen näytöstä ostamansa juoman. Anniskelukatsomot ovat kiellettyjä alle 18-vuotiailta.

Tampere-talon mukaan asiakkaat ovat toivoneet anniskelua saleihin jo pitkään.

– Haluamme palvella niitä, jotka ovat kaivanneet Suomesta sitä, mitä on muualla Euroopassa. Meillä on usko, että tämä saa varmasti hyvän vastaanoton, sanoo liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen.

Kaikissa tilaisuuksissa ei tuoppeja nähdä yleisön käsissä. Alkoholia saa jatkossa nauttia erityisesti rock- ja pop-konserteissa sekä stand up -tapahtumissa. Lapsi- ja perhetapahtumat ja pääosa klassisen musiikin tapahtumista pysyvät sen sijaan ilman anniskelua. Ensimmäiset anniskelutilaisuudet tulevat myyntiin lokakuun lopussa.

Lippujen hintoihin anniskelulla ei ole vaikutusta, vaan niiden hinnat määräytyvät edelleen sijainnin mukaan. Myös juomatarjonta pysyy nykyisellään: olutta, viiniä, kuohuviiniä ja väkeviä.

Mika Nevalainen muistuttaa, että saleissa on edelleen paljon paikkoja, joissa anniskelua ei ole. Hän ei usko alkoholin katsomossa aiheuttavan häiriötä.

– Suomalaisista on tullut fiksuja alkoholinkäyttäjiä, Nevalainen sanoo.