Uusimmassa Moreeni-lehdessä sopeutumisvaikeuksia, vaalikoneita ja katusoittajien arkea

Vuoden ensimmäisessä Moreeni-lehdessä kerrotaan uusien opiskelijoiden sopeutumisvaikeuksista ja ajanhallintaongelmista, tutustutaan uskontojen yhteiseloon tamperelaiskouluissa ja mietitään, miten syntyy hyvä vaalikonekysymys.

Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksen Moreeni-lehti 1/2019 on ilmestynyt. Tämänviikkoisessa Moreenissa kerrotaan yliopistoon tulleiden opiskelijoiden sopeutumisvaikeuksista – omatoimisuuden vaade ja ajan hallinta aiheuttavat huolia fukseille. Lisäksi Moreenissa pohditaan masennuksen diagnosoinnin vaikeutta ja terveyshuuhaan rynnistystä mediaan.

Moreenissa kerrotaan myös, miten uskontojen kirjo on muuttanut tamperelaiskoulujen elämää, tutustutaan vaalikoneisiin sekä pohditaan, pitäisikö jokaisen meistä ryhtyä tulevaisuudessa omaishoitajaksi.

Moreeni tapaa myös parikymppisen Jarkko Mäkisen, joka kertoo, millaista on arki atooppisen ihottuman kanssa.

Moreeni on Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksen viikkolehti. Tampereen toimittajakoulutuksella on ollut säännöllisesti ilmestyvä julkaisu vuodesta 2002 lähtien.