Intersektionalismia ja naisten oikeuksia – mitä feminismi on vuonna 2018?

Feminismimakasiinissa keskustellaan siitä mitä feminismi on vuonna 2018, siitä mitä se ei ole ja siitä mitä sen pitäisi olla. Keskustelemassa toimittaja-ohjaaja Päivi Istala ja Tulva-lehden päätoimittaja Tero Kartastenpää.

Vuonna 2017 feminismistä tuli valtavirtaa: sukupuolten välistä tasa-arvoa ajava aate näkyi enemmän kuin koskaan aikaisemmin niin kaduilla, sosiaalisessa mediassa kuin politiikassa ja pukeutumisessakin. Epätasa-arvosta pidettiin meteliä, mutta samalla keskustelu naisasiasta alkoi jakaa mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin.

Tehdäänkö Suomesta tasa-arvoisempi tulevaisuudessa politiikan vai populaarikulttuurin avulla? Tuleeko feminismistä kirosana vai koko maailmaa muuttava voima? Katso koko Feminismimakasiini jutun alusta.