Journalismin iltapäivä -luentosarja toteutettiin nyt toistamiseen. Luennoille osallistui 80 opiskelijaa (kuva: Riitta Yrjönen).

Journalismin iltapäivä: Ilmasto muuttuu, muuttuuko media?

Miten politiikka, tiede ja journalismi kietoutuivat toisiinsa ilmastonmuutoksessa? Millainen urakka on maailman tärkeimmästä uutisesta kertominen?

Alma Onali suorittaa parhaillaan maisterintutkintoaan Tampereen yliopistossa. Risto Kunelius on vastuullisena tutkijana MediaClimate 2.0-hankkeessa.

Ilmastonmuutoksesta ja journalismista keskustelivat 5. lokakuuta journalistiikan professori Risto Kunelius viestintätieteiden tiedekunnasta ja toimittaja, journalistiikan opiskelija Alma Onali. Onali osallistui journalistiikan vierailijaprofessori Hanna Nikkasen vetämään kirjahankkeeseen Hyvän sään aikana (Into 2017).

Journalismin iltapäivä kokosi kuutena peräkkäisenä torstaina syys–lokakuussa maamme eturivin tutkijoita ja toimittajia Tampereen yliopistoon pohtimaan journalismin ja journalistin ammatin nykytilaa. Tilaisuudet olivat osa journalistiikan oppiaineen Journalismin perusteet -luentosarjaa, ja ne lähettiin suorana Radio Moreenissa.